×
 x 

Hlavní menu

Novinky

Nová řídící jednotka e10

e10 NovinkyŘídící jednotka e10 - nový model - ovládá značící stroj bez PC, vybavená I/O rozhraním, USB portem. Zpětně prosvětlená barevná obrazovka s vysokým rozlišením, integrovaná membránová protiprachová klávesnice, USB, sériový port RS232, RS422, na přání RS485 a Ethernet. Bohatý SW. 

Nová generace popisovačů SIC MARKER SM4

sm4-1 NovinkyVážení zákazníci,

rádi bychom Vás informovali, že v rámci zvyšování kvality a rozšiřování našeho sortimentu, jsme u příležitosti Strojírenského veletrhu v Brně 2014 uvedli na trh novou generaci popisovačů SIC MARKER. Jedná se o lakové popisovače SM4.

Při zachování vysoké kvality námi nabízených produktů se tímto krokem rozšířila naše nabídka průmyslových popisovačů, které nabízíme na trhu v České republice,  Slovensku a Polsku. Informace o novém typu průmyslových popisovačů naleznete pod konkrétním odkazem. Samozřejmě se na nás můžete obracet také telefonicky.

Leták ke stažení

Nové tiskárny štítků PT-P750W a PT-E550WVP

Vážení zákazníci, uvádíme na trh nové tiskárny štítků Brother PT-P750W a PT-E550WVP.

 

 PT-P750W PT-E550WVP
p750 Novinky e550 Novinky
max. šíře pásky 24 mm
max. šíře pásky 24 mm

Značící jednotka GP-15S

gp-15s-2 NovinkyVážení zákazníci, dovolujeme si Vám oznámit, že jsme rozšířili náš sortiment o značící jednotku bez časovače GP-15S, která je ideální pro výstupní kontroly, kusovou výrobu nebo pro značení malých sérií.

Základní technické parametry

  • Výstupní napětí 5 až 30V. 6 stupňů nastavení s LED indikací umožní pro různé kovy přesněji nastavit výstupní výkon – tím na různých kovech dosáhnete kvalitní značky
  • Značení oxidací a leptáním
  • Manuální/nepřetržitý výstup
  • Automatická ochrana proti přetížení s automatickým resetem. Přetížení indikuje LED

Pneumatické mikroúderové gravírovací pero UNY 500

pn500_1 NovinkyVážení zákazníci, dovolujeme si Vám oznámit, že jsme rozšířili náš sortiment o pneumatické mikroúderové gravírovací pero UNY 500, které umožňuje rytí do oceli, různých slitin kovů, skla nebo plastů, vytváření různých značek jako při použití běžného pera.

×

TOP