×
 x 

Hlavní menu

dispose Šablony vyrobené pomocí jehličkových tiskáren nebo psacích strojůTento šablonový materiál byl vyvinut na vytváření kvalitních značek pro měnící se informace, jako je například značení alfanumerických znaků, log o malém rozlišení apod.

Vlastní šablona je vytištěna buď standardním psacím strojem nebo jehličkovou tiskárnou (24 jehel je nejlepší). Šablonový papír je založen do tiskárny tak, aby tisková hlava tiskla na barevný povrch. Po tisku je krycí papír odstraněn a šablona připravena k použití. Tiskárny a psací stroje mohou fungovat oběma způsoby - tisknou s barvící páskou nebo bez pásky (v tomto případě je šablona přesnější).

 

Šablonový papír je k dispozici v následujících klasifikacích:

  • AG - Užívaný pro delší doby značení, materiál je poloprůhledný, snadnější nastavení pro oxidaci a leptání.
  • BE - Užívaný pro delší doby značení, materiál je poměrně silnější než BEM. Používán pro oxidaci a leptání.
  • BEM - Tenčí papír na šablony než AG a BE.
  • TF - Šablonový papír pro traktorový podavač jehličkové tiskárny. Také tenčí než BE a AG.

Pokud jste na pochybách při volbě nejlepšího šablonového papíru pro Vaše značení, neváhejte a kontaktujte nás. Rádi Vám s výběrem poradíme, nebo pošleme vzorky.

 

modry_be Šablony vyrobené pomocí jehličkových tiskáren nebo psacích strojů  zeleny Šablony vyrobené pomocí jehličkových tiskáren nebo psacích strojů  papir_tiskarna Šablony vyrobené pomocí jehličkových tiskáren nebo psacích strojů

×

TOP